Grafisch vormgever met hart voor sport en oog voor maatschappij

Jij bent sowieso creatief, sportief en wilt in al je werk bijdragen aan de maatschappij. Oké je hebt ervaring met vormgeven en vertaalt jouw creativiteit in branding, brochures, magazines, posters en concepten. Maar dat niet alleen, je bent ook op zoek naar een toffe baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een jong team. Dat komt goed uit.

Sport Heroes: hart voor sport, oog voor maatschappij
Marketingtools inzetten als middel om de maatschappij nog mooier te maken. Marketingbureau Sport Heroes is onderdeel van Sportief Besteed Groep, dé groep die zich inzet voor een maatschappij waarin iedereen mee kan doen. Het jonge team bestaat uit een copywriter, online marketeer, videographer, eventmanager, grafisch vormgever, creative manager en teamleider. Samen realiseren we online en offline campagnes om bijvoorbeeld eenzaamheid te bestrijden, alcoholmisbruik onder jeugd te voorkomen en een gezonde leefstijl bij senioren te promoten. Daarvoor ontwikkelen we crossmediale concepten, guerilla acties, pr middelen en online producten. Altijd met hart voor sport en oog voor maatschappij.

Grafisch vormgever 16-32 uur (M/V)
Jij zoekt een baan waar je je creatieve ei echt kwijt kan. Waar je veel creatieve vrijheid krijgt, verantwoordelijkheid neemt en hands-on aan de slag kan. De ene dag ontwikkel je een huisstijl voor een nieuw sportproject, daarna ga je aan de slag met de poster voor een groot evenement, om je vervolgens op de creatie van een gezondheidsmagazine te storten. Sport Heroes zoekt in een grafisch vormgever vooral een jonge en creatieve teamspeler/speelster met ervaring in InDesign, Photoshop en Illustrator. Vanaf 14 januari 2019 zet jij jouw talent in voor onder andere:

  • Huisstijl ontwikkeling
  • Concept creatie
  • Ontwerp communicatiemiddelen
  • Fotografie/fotobewerking

Als jong en dynamisch marketingbureau in Delft geven we je daar natuurlijk graag iets voor terug. Buiten de diversiteit aan opdrachten, vinden wij het vooral belangrijk om je het volgende te bieden:

  • Jong en fris team
  • Flexibele ureninzet
  • Veel creatieve verantwoordelijkheid
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Salaris van minimaal €1942,- bruto per maand, maximaal €3340,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Afhankelijk van kennis en ervaring.

Dit zegt teamleider Tim Heemskerk over werken bij Sport Heroes:
Het is elke week weer een mooie uitdaging om met dit creatieve en energieke team kansen te zien, aan te pakken en te benutten. Op basis van gelijkwaardigheid en in een informele setting willen we in 2019 ons nóg meer profileren binnen het sociaal domein. Wij zijn erg blij om per januari een nieuwe Sport Hero toe te voegen aan ons team.

Ben jij één van de nieuwe Sport Heroes?
Wij maken graag kennis met nieuwe creatieve helden. Stuur je CV en motivatie voor vrijdag 27 december naar t.heemskerk@sport-heroes.nl en wellicht gaan we binnenkort samen vlammen aan nieuwe marketingprojecten!

Contactpersoon

Tim Heemskerk

Locatie

Vulcanusweg 263C
Delft, Zuid Holland

Denk je dat jij onze droom kandidaat bent voor deze uitdagende baan?

Solliciteer dan direct!!

Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze job?