ONTMOET HET TEAM

Serrano Ceccucci
Functie: Sport Marketeer / Communicatie & PR Champion

Serrano is een communicatie champion die streeft naar perfectie met een focus op strategie, content (is king) en PR binnen dit digitale tijdperk. Hij is van mening dat de gecombineerde krachten van een creatieve geest samen met de analytics en data van vandaag essentieel zijn voor het creëren van succesvolle marketing campagnes. Zoals je kan zien staat “falen” niet in zijn vocabulaire. Met 4 jaar ervaring binnen de marketing en communicatie wereld definieert hij zichzelf als een ware “Sport Hero” en “Rising Star”.

Hij is meerdere jaren actief geweest binnen de crowdfunding wereld waar marketing het meest essentiële onderdeel binnen elk project is. Met zijn PR skills heeft hij gewerkt aan samenwerkingsprojecten met organisaties als Green Peace, Amnesty International en heeft hij onder andere gewerkt voor Eneco, Oneplanetcrowd en Tradedoubler.

 

Opleiding: Bachelor Communicatie & Marketing
Talen: Nederlands, Engels
Skills: Strategie, Content Creatie, Communicatie, Digital, Conceptontwikkeling
Sport passies: Basketbal is zijn passie. Een sport waar de overwinning alleen wordt bereikt met een écht team. Focus, toewijding, vastberadenheid en één doel

Neem contact met mij op

Vul het fomulier in

Linked in Feed

follow me @serranoc