Test
augustus 9, 2017
eSports: Controllers op een nieuw speelveld
oktober 5, 2017
NPB_Padel

Sport Heroes is official partner van het eerste officiële Nederlands Kampioenschap Padel.

Padelclub Victoria heeft de primeur om van 4 tot en met 10 september het eerste Nederlands Kampioenschap Padel te organiseren wat zal plaatsvinden op de padelbanen van Sportcomplex Victoria in Rotterdam. Sport Heroes is door de organisatie gevraagd om als official partner invulling te geven aan de ontwikkeling van de sponsor propositie en het sponsor management.

Aangezien nog niet iedereen bekend is met deze geweldige sport leggen wij het in het kort uit.

Padel verovert Nederland! Deze moderne en unieke sport die in Spanje inmiddels de meest populaire racketsport is (4 miljoen spelers), maakt ook een razendsnelle opmars en is de hardst groeiende sport in Nederland! Padel is een combinatie van tennis en squash, gemakkelijk te leren en geschikt voor jong en oud. Verder is padel een teamsport: je speelt het met z’n tweeën. Zo leer je snel nieuwe mensen kennen of kan je samen met een vriend of vriendin aan de sport beginnen. Tot slot is padel een spectaculaire sport: het is snel, er is veel actie, de bal blijft lang in het spel, het is een tactische sport en de techniek van de spelers op wereldniveau zal je versteld doen staan! Door de razendsnelle opmars van de padel sport in Nederland worden er bijna wekelijks initiatieven ontwikkeld voor de bouw nieuwe padel banen en is er dit jaar voor het eerst vanuit de Nederlandse Padelbond een landelijke competitie georganiseerd. Daarnaast heeft ook de KNLTB de padel sport omarmt.

Het deelnemersveld tijdens het NK Padel zal niet alleen bestaan uit Nederlandse toppers maar ook semi-gevorderden tot enthousiaste beginners die ieder in hun eigen categorie zullen strijden om de titel van Nederlands kampioen. Op basis van de sterk groeiende populariteit van de sport, de uitstekende event locatie en de support van de Nederlandse Padel Bond verwachten wij meer dan 300 deelnemers en een groot aantal bezoekers te mogen verwelkomen.

Geïnteresseerd in deelname of sponsoring? Ga voor meer informatie over het NK Padel of de padel sport naar padelclubvictoria.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *