Stage: PR & Communicatie

Gaat je hart sneller kloppen van sport en sociaal maatschappelijk welzijn en ligt je kracht bij PR, Communicatie en Social? Dan is dit dé meewerkstage voor jou!

Functieomschrijving

Als PR & Communicatie stagiair is het jouw missie om de wereld te vertellen wat voor toffe dingen wij doen en zet je je samen met ons communicatie team in als communicatieadviseur voor zowel Sport Heroes als onze opdrachtgevers.
Met een fascinatie voor sport, je creatieve geest en kennis van de juiste marketing- en communicatiemiddelen breng je mensen en merken in beweging. Met de kracht van sport en sociaal maatschappelijk welzijn lever je tevens een bijdrage om samen met onze opdrachtgevers op positieve wijze social impact te creëren. Je tackelt met gemak de uitdagingen die we hebben, je prikkelt mensen met je enthousiasme en visual en copy skills. Je schrijft graag en makkelijk en weet ook hoe je dit combineert met het juiste beeld. Je gaat graag aan de slag met regie en scripting van video’s en het schrijven van persberichten.

Je dagelijkse werkzaamheden

• Je werkt samen met onze andere communicatiestrategen voor de PR strategie van zowel het eigen merk Sport Heroes alsmede de PR opdrachten van klanten.

• Je zet strategieën vanuit een PR optiek om naar creatieve concepten.

• Je werkt PR en communicatie activiteiten uit zowel online als offline. Hier valt o.a. onder het beheren van Social Media –Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram – blogs, artikelen, visual content en het organiseren van events.

• Je pakt je adviesrol als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van in- en externe PR activiteiten.

• Je bouwt en onderhoudt je netwerk. Je bent veel in contact met o.a. pers, vakmedia, congres organisatoren en ander relevante personen in de (sport) wereld.

• Je bent merkbewaker en werkt altijd vanuit de huisstijl.

Wat wij zoeken

Iemand die liever in het veld staat dan langs de zijlijn. Iemand die graag de lijnen uitzet en ook zorgt dat het gebeurt. Je ademt sport en je houdt van vernieuwing en verandering.

• Je bent een enthousiaste, energieke, gezellige sportgek die ons team komt aanvullen.

• Je hebt een passie voor sport en straalt dit ook uit.

• Je hebt een zwak voor alles wat er rondom sport en evenementen afspeelt. Branding, PR, en Social Media.

• Je zit bovenop de bal en staat altijd AAN (en in de actiemodus).

• Je kent je verantwoordelijkheden, je stopt nooit met vragen stellen en je ziet overal kansen.

• Je volgt een HBO of WO opleiding.

Wat wij bieden

• Een meewerkstage in één van de leukste branches van de wereld, bij het leukste sportmarketingbureau van Nederland.

• Veel verantwoordelijkheid, met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

• Een team vol met sportgekken, verschillende talenten en ervaring in sportmarketing en communicatie.

• Een grote dosis fun

• Werkervaring, klantcontact en de mogelijkheid om onze PR unit uit te bouwen.

• De mogelijkheid om de hele dag sport te volgen zonder dat iemand er iets van zegt.

• Een positieve werksfeer met leuke activiteiten.

Waarom werken bij Sport Heroes?

Een stage bij Sport Heroes betekent samen groeien en bouwen aan een prachtig verhaal. Wij bieden je de mogelijkheid om voor aansprekende merken te werken, je vaardigheden te verbeteren, je grenzen te verleggen en nieuwe talenten te ontdekken in een informele en zeer ondernemende en creatieve omgeving waarbij je omringd wordt door sporthelden met een ongekende passie voor de sport.
Wij geloven erin dat tevreden medewerkers resulteren in tevreden klanten. Wij proberen dan ook te investeren in dat wat jij als teamlid belangrijk vindt. Daar maken we dus graag afspraken met je over. Sport Heroes kent verder een proactieve ondernemende werkcultuur waarin je de ruimte krijgt om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We geven je graag veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat we kunnen zien waar je krachten liggen. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er natuurlijk ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als stagiair een geweldige tijd hebt bij Sport Heroes.

Ben jij onze droomkandidaat?

Denk je dat jij onze droomkandidaat bent voor deze uitdagende stage?
Schrijf dan een korte motivatiebrief en stuur dit samen met je CV naar info@sport-heroes.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via 015 – 241 11 57.

Contactpersoon

Jimmy Fock

Locatie

Delft, Zuid Holland

Denk je dat jij onze droom kandidaat bent voor deze uitdagende baan?

Solliciteer dan direct!!

Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze job?