Stage: Sport Marketeer

 

Ben jij op zoek naar een gave marketing meewerkstage in de Sport? Solliciteer dan direct online!

Heb je een ongekende passie voor online marketing en een sterke affiniteit met sport? Geloof je in de kracht van sport om merken te verbinden en een positieve bijdrage te leveren voor een beter maatschappelijk welzijn? Ben je ondernemend en proactief ingesteld en vind je het een geweldige uitdaging om in een ambitieuze start-up omgeving je eigen grenzen te verleggen en te bouwen aan het succes van Sport Heroes?

Jouw functie

In onze manier van werken staan de volgende kernwaarden centraal: no-nonsens, transparantie, sympathiek en zijn we lekker direct, want daar houden wij van. Tijdens je stage bij Sport Heroes praat je mee over beleid, draag je ideeën aan en wordt er een beroep gedaan op je eigen verantwoordelijkheid.

Als stagiair sportmarketeer bij Sport Heroes zal je je met name gaan inzetten op het gebied van sponsorships voor onze opdrachtgevers en Sport Heroes. Je zal samen met collega’s en externe partners dagelijks werken aan het behalen van (commerciële) doelen die aan de basis staan van ieder sponsorship plan. Je zult breed worden ingezet met een grote mate van project verantwoordelijkheid t.a.v. sponsorship trajecten en daarnaast zal je jouw Sport Heroes collega’s ondersteunen bij het invullen van marketingvraagstukken op het gebied van strategie, creatie, digital en branding.

Sport Heroes is de nummer 1 challenger en rising star binnen de wereld van Sport Marketing in Nederland en wil haar positie snel uitbouwen. Daarom werk je fact-based en denk je tegelijkertijd out-of-the-box. Als stagiair sportmarketeer kom je in een team met andere (senior) marketeers terecht. Het team is verantwoordelijk van alle
marketing activiteiten voor opdrachtgevers en Sport Heroes (zowel acquisitie als retentie via online en offline kanalen).

Jouw profiel

Om je te kunnen onderscheiden als stagiair Sportmarketeer zijn we op zoek naar kandidaten met de volgende eigenschappen:

  • Je zit in het tweede of derde jaar van een relevante HBO of Universitaire opleiding (bijvoorbeeld sportmarketing, commerciële economie of marketing management);
  • Je hebt een passie voor sport;
  • Het is een pré als je al wat sales ervaring hebt;
  • Je hebt kunt projectmatig werken en zelfstandig projecten initiëren;
  • Je bent een teamplayer, ondernemend, creatief en communicatief vaardig;
  • Je hebt een extraverte persoonlijkheid, die anderen weet te motiveren;
  • Je brengt het lef dat past bij een challenger;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor 4 – 6 maanden;
  • Je bent 4 – 6 maanden beschikbaar voor een meewerkstage.

Waarom werken bij Sport Heroes? Een carrière bij Sport Heroes betekent samen groeien en bouwen aan een prachtig verhaal. Wij bieden je de mogelijkheid om voor aansprekende merken te werken, je vaardigheden te verbeteren, je grenzen te verleggen en nieuwe talenten te ontdekken in een informele en zeer ondernemende en creatieve omgeving waarbij je omringd wordt door sporthelden met een ongekende passie voor de sport.

Wij geloven erin dat tevreden medewerkers resulteren in tevreden klanten. Wij proberen dan ook te investeren in dat wat jij als teamlid belangrijk vindt. Daar maken we dus graag afspraken met je over. Sport Heroes kent verder een proactieve ondernemende werkcultuur waarin je de ruimte krijgt om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We geven je graag veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat we kunnen zien waar je krachten liggen. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er natuurlijk ook
voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als stagiair een geweldige tijd hebt bij Sport Heroes.

Locatie
Delft, Zuid Holland

Contactpersoon
Bauke Muller
06-28817533
b.muller@sport-heroes.nl

Denk je dat jij onze droom kandidaat bent voor deze uitdagende stage?
Schrijf dan een korte motivatiebrief en stuur dit samen met je CV naar info@sport-heroes.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met opnemen met Bauke Muller via 010-4211157 of b.muller@sport-heroes.nl.

Contactpersoon

Bauke Muller

Locatie

Delft, Zuid Holland

Denk je dat jij onze droom kandidaat bent voor deze uitdagende baan?

Solliciteer dan direct!!

Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze job?