Afstudeerstage: Content Marketing

Je opdracht bestaat uit het ontwikkelen van een content marketing strategie die aansluit bij de doelgroep van Sport Heroes. Daarnaast maak je in samenwerking met onze sport heroes content volgens onze ‘tone of voice’ voor de website en onze social media kanalen, waarbij je rekening houdt met zoekmachine marketing (SEO). Je opdracht bestaat uit het ontwikkelen van een content marketing strategie die aansluit bij de doelgroep van Sport Heroes. Daarnaast maak je in samenwerking met onze sport heroes content volgens onze ‘tone of voice’ voor de website en onze social media kanalen, waarbij je rekening houdt met zoekmachine marketing (SEO). Door het creëren, analyseren en optimaliseren van content weet je de doelgroepen van Sport Heroes te bereiken en activeren. De eerste stap is dan ook de doelgroep van Sport Heroes in kaart te brengen. Dit doe je door verschillende doelgroepen te analyseren en segmenteren. Op basis van die resultaten zet jij een hero-waardige content marketingstrategie neer.

Jouw profiel:

 • Je volgt een HBO of universitaire opleiding in de richting online marketing, media en/of communicatie.
 • Als persoon ben je ambitieus, doelgericht, geïnteresseerd, maar vooral erg gezellig!
 • Je hebt schrijftalent en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zodat je content kunt leveren voor de website en social media. Verder ben je in staat om met je teksten aan te sluiten bij de doelgroep.
 • Je werkt doelgericht zowel zelfstandig als in teamverbandWerkzaamheden:
 • Analyseren en segmenteren van de Sport Heroes doelgroep.
 • Opzetten van een beheersbare content marketingstrategie.
 • Schrijven, redigeren en bijhouden van content.
 • Ondersteunen bij werkzaamheden op social media.

Wat wij bieden

 • Werkervaring, klantcontact én de mogelijkheid om na je stage verder te groeien;
 • Een jong en dynamisch bedrijf waar het om sport draait;
 • Een ambitieuze werkomgeving met een winnaarsmentaliteit;
 • Vieren als er iets te vieren valt;
 • Een open, informele en hechte cultuur;
 • Veel verantwoordelijkheid en veel ruimte voor eigen initiatief;
 • Een super gemotiveerd en professioneel team dat houdt van uitdaging, creativiteit en een grote dosis fun;
 • Een fantastische werksfeer met leuke borrels en uitjes.

Waarom werken bij Sport Heroes?

Een stage bij Sport Heroes betekent samen groeien en bouwen aan een prachtig verhaal. Wij bieden je de mogelijkheid om voor aansprekende merken te werken, je vaardigheden te verbeteren, je grenzen te verleggen en nieuwe talenten te ontdekken in een informele en zeer ondernemende en creatieve omgeving waarbij je omringd wordt door sporthelden met een ongekende passie voor de sport.
Wij geloven erin dat tevreden medewerkers resulteren in tevreden klanten. Wij proberen dan ook te investeren in dat wat jij als teamlid belangrijk vindt. Daar maken we dus graag afspraken met je over. Sport Heroes kent verder een proactieve ondernemende werkcultuur waarin je de ruimte krijgt om je werk zelf in te delen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen. Wij bieden je een professionele werkomgeving waarin jij jezelf en onze klanten overtreft. We geven je graag veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid, zodat we kunnen zien waar je krachten liggen. Je ervaart dus alle ruimte voor creativiteit en eigen initiatief. Maar we zorgen er natuurlijk ook voor dat de boog niet altijd gespannen staat. Met voldoende ontspanning en gezelligheid beloven wij je dat je als stagiair een geweldige tijd hebt bij Sport Heroes.

Locatie
Delft, Zuid Holland

Contactpersoon
Bauke Muller
06-28817533
b.muller@sport-heroes.nl

Denk je dat jij onze droom kandidaat bent voor deze uitdagende afstudeerstage?
Schrijf dan een korte motivatiebrief en stuur dit samen met je CV naar info@sport-heroes.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met opnemen met Bauke Muller via 010-4211157 of b.muller@sport-heroes.nl.

Contactpersoon

Bauke Muller

Locatie

Delft, Zuid Holland

Denk je dat jij onze droom kandidaat bent voor deze uitdagende baan?

Solliciteer dan direct!!

Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze job?